Menü
Wtdt.hu
Egy különleges kung-fu stílus, kimagasló önvédelmi értékkel
Nyitó oldal  Érdekességek  Hírek  Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes levele
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Jelentkezz be és fedezz fel még több érdekességet a
Wing Tsun világából!

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez szükséges adatokat az oktatódtól kaphatod meg.

Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes levele

Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes levele Budapest, 2012. május 17.

Mádai Tárnok Tünde

Kuratóriumi elnök

Alapítvány a ’48-as hősökért

Tisztelt Elnök Asszony!

Köszönöm megtisztelő felkérésüket a Harcművészek a Határontúliakért gondolat jegyében megrendezett magyar-magyar ifjúsági találkozó fővédnökségére, melyet a tavalyihoz hasonlóan, örömmel vállalok. Köszöntöm a szervezőket és résztvevőket, illetve mindazokat, akik támogatják ezt a magyarságot erősítő kulturális és sportrendezvényt.

Tiszteletreméltó hagyományt indítottak útjára az elmúlt esztendőben a harcművészet itthoni művelői, hogy közelebb hozzák a test és a lélek harmóniáját szolgáló sportágat, az erre nyitott Kárpát-medencei ifjúság számára. Nagy öröm, hogy a felvidéki fiatalok mellett idén Erdélyből is érkeznek szép számmal.

Köszönetemet fejezem ki a Magyar Wing Tsun Egyesület és az Alapítvány a ’48-as hősökért szervezet szolgálatáért, mellyel felvállalták, hogy kulturális és sportrendezvényükkel is erősítik nemzetünk tagjainak összetartozását. Lehetőséget adnak arra, hogy a magyar fiatalok megismerjék kortársaik mindennapi örömeit és gondjait, lélekben egy nemzet tagjaként köszönthessék egymást.

Kívánom, hogy a Budapesten eltöltött napok a harcművészet gyakorlatainak elsajátítása mellett, közös történelmünk felidézésével és hagyományainak megismerésével gazdagítsák a magyar fiatalokat!

Budapest, 2012. május 17.

Üdvözlettel
Semjén Zsolt

Vissza

Wtdt.hu - oldal megosztása