Menü
Wtdt.hu
Egy különleges kung-fu stílus, kimagasló önvédelmi értékkel
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Jelentkezz be és fedezz fel még több érdekességet a
Wing Tsun világából!

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez szükséges adatokat az oktatódtól kaphatod meg.

Wing Tsun Gála 2014. Debrecen

A hétvégén nagyszabású Leung Ting Wing Tsun Gálának lehettünk részesei, melyet Szél Gábor mester tiszteletére szervezett a Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség.

3. Budo és Küzdősport Gála

Részvételi rekord a 3. Budo és Küzdősport Gálán. A Terrorelhárítási Központ által szervezett eseményen a rendvédelmi dolgozók küzdöttek meg egymással. Az idei esemény díszvendége a négyszeres K1-világbajnok volt. A programban harcművészeti bemutató is szerepelt.

Videóajánló - Rendészeti és katonai bamutató, 2014. tavasz, Derecske

A Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium több mint 300 rendvédelmi és honvédelmi szakos hallgatója tartott közelharc bemutatót Si-Hing Szél Gábor vezetésével 2014. április 14-én a derecskei sportcsarnokban.

Videóajánló - Kiképzési nap a börtönben

Kiképzési napot szerveztek a baracskai börtönben. A Kelet-Európai Wing Tsun Kung-Fu Szövetség főinstruktor helyettese által vezetett edzésen a büntetés-végrehajtási intézetek különleges csoportjai valamint katonák és rendőrök vettek részt.

IV. "Harcművészek a határon túliakért"

Magyarországon negyedik alkalommal került megrendezésre Budapesten 2014. május 17-én a „Harcművészek a határon túliakért” elnevezésű kulturális és sportnap. A szervezők a határon túli magyar gyermekek tanítását, vendégül látását tűzték ki célul. A rendezvény keretein belül a határon túli fiatalok ízelítőt kaptak a magyar kultúrából, a harcművész mesterek több évtized alatt szerzett tudásából.

Rendészeti és katonai bamutató - Derecske

A Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium több mint 300 rendvédelmi

Szeminárium Békéscsabán

Békéscsabán, a Gépészeti szakközépiskola tornatermében a hét végén szemináriumot és minősítő vizsgát rendezett a Magyarországi Wing-Tsun Egyesület. A szemináriumot meglátogatta a Békés Megyei Harcművész szövetség elnöke, Gregor László (VI.DAN) is, aki riportot készített a magyarországi Wing-Tsun első számú vezetőjével.

Évzáró - Együtt a család

Eljött az év vége és itt az volt ideje, hogy a kung-fu család a karácsonyfa köré gyűljön. Az évzárót azt tette különlegessé, hogy az oktatók családtagjaikkal és tanítványaikkal együtt jöttek el ünnepelni az ország minden részéről. Sok szép ajándék került az Egyesület közösen, különleges díszekkel felöltöztetett karácsonyfája alá. Ajándékokkal kedveskedtünk gyermekotthonok lakóin, bízva abban, hogy örömet csempészünk a gyermekek szívébe...

Leung Ting nagymester Magyarországon

A hétvégén Leung Ting nagymester oktatta a magyar diákokat és mestereket Budapesten, majd vasárnap Máday Norbert nagymesterrel Debrecenbe érkeztek, ahol a Szent József Gimnáziumban tartottak nagy sikerű szemináriumot.

Bombasiker a Kung-Fu Gálán

"A több mint három órás gálaműsor a XVIII. századi Kína és napjaink Magyarországa közti időszakot foglalta össze a Wing Tsun Kung Fu történelmének és fejlődésének tükrében. Ebből kifolyólag mandzsu katonák seregei shaolin papokkal csaptak össze a színpadon, megelevenedtek olyan híres személyiségek, mint Leung Jan – a Wing Tsun királya, vagy éppen Yip Man Nagymester – Bruce Lee egykori tanítója..."

A pécsi jubileumi Wing Tsun Kung-Fu gáláról a bama.hu-n megjelent cikket itt olvashatod.

A Pécsi Napilap oldalán megjelent cikket itt tudod megnézni.


Wtdt.hu - oldal megosztása