Menü
Wtdt.hu
Egy különleges kung-fu stílus, kimagasló önvédelmi értékkel
Nyitó oldal  Érdekességek  Hírek  Jubileumi gála és szeminárium, Lengyelország, Varsó, 2011.
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Jelentkezz be és fedezz fel még több érdekességet a
Wing Tsun világából!

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez szükséges adatokat az oktatódtól kaphatod meg.

Jubileumi gála és szeminárium, Lengyelország, Varsó, 2011.

2011. szeptemberében a Lengyel Wing Tsun Egyesület ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Ez alkalomból Dai Si-Fu Máday Norbert, kelet-európai főinstruktor vezetésével a magyar mesterek és tanítványok egy csoportja is részt vett a rendezvényen és a hozzá kapcsolódó szemináriumon.

A hosszú utazás után egyből a varsói szemináriumba érkeztünk, ahol Si-Fu Máday Norbert tanításai mellett földreviteli technikákat Széll Gábor Si-Hingtől és földharcot Salamon Ferenc Si-Hingtől tanulhattak a lelkes tanítványok, lengyelek és magyarok együtt.

Másnap a teltházas gálán a Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség országaiból érkező mesterek és tanítványok formagyakorlatokkal, kosztümös történelmi színdarabokkal, technikai bemutatókkal adtak képet a Wing Tsun kung fu harcművészetről a közönségnek, lengyelek, litvánok, magyarok együtt!

Nagyszerű élményekkel, szép emlékekkel gazdagodhattak a részvevők, biztosítva a Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség tagjait az összetartásról. Köszönjük, és gratulálunk a jubileumhoz!

Vissza

Wtdt.hu - oldal megosztása