Menü
Wtdt.hu
Egy különleges kung-fu stílus, kimagasló önvédelmi értékkel
Nyitó oldal  Érdekességek  Hírek  Különleges egységek Wing Tsun technikái - posztersorozat!
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Jelentkezz be és fedezz fel még több érdekességet a
Wing Tsun világából!

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez szükséges adatokat az oktatódtól kaphatod meg.

Különleges egységek Wing Tsun technikái - posztersorozat!

Megjelent a különleges kiadású posztersorozat, limitált példányszámban. A csomag 4 db technikai sorozat posztert tartalmaz, 2 db rendőrségi és 2 db katonai közelharc oldallal, melyek a különleges egységek Wing Tsun technikáit mutatják be, az egységekre jellemző egyedi igények figyelembevételével. A rendőri egységeknél nem alkalmazható a drasztikus fellépés, az ellenfél "kiütése", hanem a legkisebb sérülés nélküli elfogás, lefogás, ártalmatlanítás a fő szempont. A katonai technika-rendszer megválasztása szintén nagy körültekintést igényel.

A hátoldalon Dr. Simicskó István, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára és Prof. Dr. Molnár Miklós, a Rendőrtiszti Főiskola rendészeti és nemzetközi rektorhelyettesének ajánlása olvasható, mely jelzi a sorozat szakmai komolyságát. (A szöveg elolvasható a fenti hátlap képre kattintva. Egyes böngészők ablakhoz igazítják a képet, ha nehezen olvasható, klikkeljen rá a nagyításhoz.)

A poszterek szép tokba kerültek, és a Magyar Wing Tsun Egyesület számára magánkiadásban most jelentek meg 2011. februárjában, limitált példányszámban. Részletek az instruktoroknál.

Vissza

Wtdt.hu - oldal megosztása