Menü
Wtdt.hu
Egy különleges kung-fu stílus, kimagasló önvédelmi értékkel
Nyitó oldal  Érdekességek  Hírek  Új videó - Régi idők 1.
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Jelentkezz be és fedezz fel még több érdekességet a
Wing Tsun világából!

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez szükséges adatokat az oktatódtól kaphatod meg.

Új videó - Régi idők 1.

 

 

... és belépve minden érkező határozottan meghajolt irányukba.

Így tettem én is, önkéntelenül is meghajoltam, holott akkor még nem is tudtam, hogy ez volt az első lecke. A TISZTELET. Lecke, mert egy iskolába léptem be, ha első ránézésre csak egy puritán tornateremnek is tűnt. Iskola a szó legnemesebb értelmében, mert az elsajátított tudás, amit ott kaptam és a mai napig kapok, mára már az életem gerincét képezi.

Ennek az első tiszteletadásnak már több mint húsz éve. Ma, amikor mesteredzéseken veszek részt, vagy akár a saját iskolám tréningjeit indítom, ugyanannak a három „képnek”, ugyanannak a szellemi örökségnek mutatok tiszteletet, amelynek legelső alkalommal. Lélekben ugyanaz a fehér pólós tanítvány hajol meg és a tanítóim szemében ugyanazt a tüzet, ugyanazt a harci szellemet látom, mint legelső találkozásunkkor!

A felvételen gyakorló két EMBER, Si-Fu  Máday Norbert és Si-hing Salamon Ferenc. Közel két évtized telt el a rögzítés óta, de a tiszteletet parancsoló, több évtizedes kemény munka, és a HŰSÉG mellyel, kitartottak választott harcművészetük és mesterük mellett példa értékű számomra!

Minden fiatalnak kívánom, hogy legyen kitartása, ereje végig menni azon az úton melyet az idősek tapostak ki számukra, kövessék a lámpást tartót, érjék el céljaikat és soha ne feledjék el az első leckét!

Sihing Pusztai Csaba

3.mesterfokozat

Vissza

Wtdt.hu - oldal megosztása